Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ!!!



Αν το σπίτι σας, σας φαίνεται μουντό σας κουράζει και γενικά πλήτετε και δεν μπορείτε να διαθέσετε πολλά χρήματα για μια ριζική αλλαγή σας προτείνουμε μια λίστα από διακοσμητικά και διακοσμητικες επιλογές ώστε να διαμορφώσετε το δικό σας χώρο σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Φρεσκάρετε τους τοίχους του σπιτιού με χρώματα που να σας ταιριάζουν και να σας αρέσουν.

Αν δεν θέλετε μεγάλη αναστάτωση, επιλέξτε ένα τοίχο και αλλάξτε το χρώμα του, ώστε να κάνει αντίθεση με τους υπόλοιπους. Καθαρίστε το σπίτι σας τακτικά. Είναι σίγουρο το αποτέλεσμα και τόσο καλό που σας δίνει την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει.

Έχετε παραφορτώσει το σπίτι σας άνευ λόγου και αιτίας. Ξεφορτωθείτε ότι δεν είναι απαραίτητο. Έτσι, το σπίτι θα ανοίξει και θα αφιερώνετε λιγότερο χρόνο για τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιείστε. Στην συνέχεια απευθυνθείτε στις εταιρείες που σας προτείνουμε για να αγοράσετε καλαίσθητα διακοσμητικα.

Στους καναπέδες ,στις πολυθρόνες στο σαλόνι η ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα σας ρίξτε ριχτάρια με το τρόπο αυτό αλλάζετε ριζικά το στυλ επιλέγοντας το κατάλληλο. Βρείτε διπλής όψης (μια μονοχρωματική και μια με σχέδια), οπότε με ένα γύρισμα θα αλλάζετε και πάλι το στυλ. Αποφύγετε τις έντονες πολυχρωμίες, τα λαμπερά σατινέ. Επίσης καλό είναι να αποφύγετε τα πολλά και υπερβολικά σε μέγεθος με χρώμα μαξιλάρια, πουφ κλπ.

Το θετικό στην αναζήτηση της κατάλληλης κουρτίνας για ένα χώρο έγκειται στη δυνατότητα να επιλέγουμε μέσα από χιλιάδες είδη... Κάθε άνθρωπος έχει το δικό γούστο, το δικό του στυλ και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο πώς θα ήθελε να είναι οι κουρτίνες του σπιτιού του. Αυτό που αρέσει σε κάποιους, δεν αρέσει απαραίτητα σε όλους και για το λόγο αυτό η δυνατότητα να επιλέξουμε τις κουρτίνες που θέλουμε μέσα από μια τεράστια ποικιλία είναι επιλογή συμφώνα με το γούστο του καθενός μας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να επιλέξετε τα διακοσμητικα που θα δώσουν τις… απαραίτητες ανάσες στους χώρους του σπιτιού σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου