Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σκεφτείτε πόσο ωραία θα ήταν το σαββατοκύριακο σας αν ξέρατε πως για να περάσετε όμορφα δεν χρειάζεστε σχεδόν καθόλου χρήματα.και όμως αυτό μπορεί να συμβεί και η διασκέδαση είναι σίγουρη!ορίστε μερικές προτάσεις..

- Δεν είναι απαραίτητο να πάτε… στην άκρη του κόσμου για μια καλή βόλτα. Κάθε γειτονιά έχει τα δικά της γοητευτικά μυστικά και σας περιμένει να τα ανακαλύψετε. Για μια έξτρα δόση περιπέτειας λοιπόν, διαλέξτε μια περιοχή που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά, ανεβείτε στο λεωφορείο (ή το μετρό) για εκεί, και… καλή εξερεύνηση!
- Χειροποίητα κοσμήματα; Γιατί όχι; Πηγαίνετε σε ένα μαγαζί με είδη χειροτεχνίας και εξοπλιστείτε με ο,τι υλικό (πχ χάντρες, σκουλαρίκια, κλωστές) σας φανεί ενδιαφέρον. Οι τιμές θα είναι σίγουρα χαμηλές και θα έχετε κάτι δημιουργικό να κάνετε στο σπίτι!
- Φωνάξτε φίλους, αγοράστε όλοι μαζί υλικά και δοκιμάστε νέες συνταγές. Οικονομικό, γευστικό και –ακόμα και αν καεί το φαγητό- η διασκέδαση είναι εγγυημένη!
-Και μετά το φαγητό προτιμήστε κάτι πιο μουσικό.δοκιμάστε μια καραοκε βραδιά॥και δεν χρειάζεστε ειδικό εξοπλισμό για κάτι τέτοιο.ένα μικρόφωνο,τον υπολογιστή σας,το youtube και μετά ποιος σας πιάνει!!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου