Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΘΑΝΕ!!ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΣΑΤ!!!!!!!!


Το SMS πέθανε, ήρθε το chat. Η Vodafone κάνει μια έξυπνη κίνηση και εισάγει νέα κινητά που κάνουν το chat παιχνιδάκι και κυρίως δεν σε χρεώνουν τέρατα.

Έχουν όλα qwerty πληκτρολόγιο για εύκολο γράψιμο των μηνυμάτων.

Αφού πάρεις το chatphone, μετά με 4 ευρώ το μήνα έχεις 30MB ίντερνετ, ιδανικό για να είσαι συνέχεια στο chat.

Παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε η Vodafone:

H Vodafone παρουσιάζει τα Ch@tphones και φέρνει το “chatting” στο κινητό σου!

Η Vodafone τώρα διευρύνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία προς όλους και παρουσιάζει τα Ch@tphones, μια νέα κατηγορία κινητών τηλεφώνων για απίστευτη εμπειρία chatting από το κινητό.

Τα Ch@tphones προσφέρουν πρόσβαση στα πιο δημοφιλή sites κοινωνικής δικτύωσης και instant messaging, όπως MSN, Yahoo messenger, Facebook και Twitter, απ’ όπου κι αν βρίσκεται κανείς, παραμένοντας διαρκώς σε επαφή με όλους, σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν.

«Εκατομμύρια νέοι στην Ελλάδα κάνουν chatting από το pc τους, μέσω των sites κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα η Vodafone τους παρέχει τη λύση να κάνουν chatting και μέσω του κινητού τους. Τα νέα Ch@tphones, που διαθέτει η Vodafone στην ελληνική αγορά, είναι ιδανικά για τη νεολαία, καθώς διαθέτουν ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, μοντέρνο design, νεανικά χρώματα και φιλικό προς το συνδρομητή πληκτρολόγιο», δήλωσε ο Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδας.

Τα μοντέλα Ch@tphones που διαθέτει η Vodafone είναι το Vodafone 553, σε δύο χρώματα και τιμή λιανικής 79€, το Samsung Ch@t335, σε τέσσερα χρώματα και τιμή λιανικής 99€, καθώς και το Νokia C3 σε πέντε χρώματα και τιμή λιανικής 119€.

Επί πλέον, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους, σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν, να αποκτήσουν το δικό τους Ch@tphone μόνο από 79€ και χωρίς συμβόλαιο, ή ακόμη πιο φθηνά ανταλλάσοντας την παλιά τους συσκευή σε ένα κατάστημα Vodafone.

Για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής, η Vodafone προσφέρει το CH@T ME OLOUS, ένα νέο πρόγραμμα χρήσης από το Vodafone CU, το οποίο προσφέρει 30MB Mobile Internet, ώστε ο συνδρομητής να μπορεί να κάνει ασταμάτητο chatting με όλους, σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν, μόνο με 1€ την εβδομάδα, για όσους το ενεργοποιήσουν μέχρι 30 Απριλίου 2011.

Συνδυάζοντας τα νέα Ch@tphones από τη Vodafone με το CH@T ME OLOUS, ο συνδρομητής ζει μια απίστευτη εμπειρία chatting στο κινητό του.
Express the real U με ασταμάτητο chatting από το κινητό σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου