Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!


Μόλις τρείς μέρες απομένουν μέχρι την Ώρα της Γης 2011. Μόλις τρείς μέρες μέχρι να δοθεί το σύνθημα για να ξεπεράσουμε τη μία ώρα, να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Ήδη περισσότεροι από το 1/3 των δήμων της χώρας έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους, ενώ 11.000 και πλέον πολίτες έχουν δεσμευτεί, μέσα από την ιστοσελίδα wwf.gr/earthhour.

Σχεδόν 72 ώρες μας χωρίζουν από το Σάββατο στις 20:30 μ. μ., όταν χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα θα σβήσουν τα φώτα τους, αποδεικνύοντας ότι η Ώρα της Γης 2011 είναι ακόμη μια αφορμή για δράση και αφύπνιση.

Μια αφορμή που μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του πλανήτη μας με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο, αμέσως μετά την Ώρα της Γης. Το Σάββατο, στις 21:31 μ. μ., ο αγώνας ενάντια στην κλιματική αλλαγή θα συνεχιστεί με πιο εντατικούς ρυθμούς. Άλλωστε, φέτος η Ώρα της Γης μας καλεί να δεσμευτούμε για μια τουλάχιστον δράση εξοικονόμησης που θα εφαρμόσουμε για ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο για εξήντα λεπτά.

Θέλεις, λοιπόν, κι εσύ να συμμετέχεις στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης απειλής που αντιμετώπισε ποτέ ο πλανήτης; Τα βήματα είναι απλά: εγγράψου στο wwf.gr/earthhour, δώσε τη δική σου δέσμευση, παρότρυνε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο και κυρίως... σβήσε τα φώτα, το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 20.30!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου