Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τα ρέστα του θα δώσει η Ρεάλ για Καβάνι

Ενδιαφέρον του Ζοζέ Μουρίνιο σην περίπτωση του Εντίνσον Καβάνι της Νάπολι αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος. Ο Ουρουγουανός έχει βγάλει μάτια φέτος με 22 γκολ στη Serie A!



Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Ίντερ έχει κάνει διερευνητικές κινήσεις για τον 24χρονο Ουρουγουανό, ο οποίος σε 30 ματς έχει βάλει 22 γκολ. Όπως μετέδωσε η εφημερίδα, ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου, Κλαούντιο Ανελούτσι, αποκάλυψε με δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Canale 9» της Νάπολης ενδιαφέρον του Μουρίνιο για τον El Matador. «Ο Μουρίνιο μέσω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ρώτησε για την πιθανότητα του Καβάνι», ήταν τα λόγια του.

Παρά το γεγονός αυτό η μεταγραφή είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς εκτός από το ότι ο Καβάνι αποκτήθηκε μόλις πριν από έναν χρόνο από την Παλέρμο, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις τον έχει τοποθετήσει στην κατηγορία των παικτών που δεν παραχωρούνται. Τα 22 γκολ του Καβάνι έχουν φέρει τους Παρτενοπέι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν στη μάχη του Campionato, μόλις οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου